Allahu ia ka ndaluar Xhenetin tre personave

0
885


Pejgamberi sal-lAllahu alejhi ue sel-lem ka thënë:

“Allahu ia ka ndaluar Xhenetin tre personave: pijanecit, të pabindurit ndaj prindit, dhe të degjeneruarit. Ai që e miraton fëlliqësinë në familjen e tij, ai është i degjeneruar.”

Burimi: Sahihul xhami’ 3052.
Përktheu: Besmir Cacani.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here