Home Authors Posts by Admin

Admin

3243 POSTS COMMENTS

DALLIMI MES – AI DHE AJO –

- Ajo: E lind fëmijën e saj me sa vështirësi dhe, pas një jave, e gjen të qëndron e ngritur, e duke e mbajtur...

KY ËSHTË DALLIMI MES HALLALLIT DHE HARAMIT!! (Lexojeni)

Nëna ime një ditë kur isha i vogël më tha: A mundesh ta shqiptosh fjalën “hallall”, dhe buzët e tua të mos mbyllen gjatë...

O ti që je i mërzitur në këtë dunja… MOS TE...

MOS TE IK KJO VIDEO PA E PA O ti që je i mërzitur në këtë dunja... - Hoxhë Omer Dauti 🔴Mos lejo qe te ikin...

Bleta e përmendur në Kur’anin famëlartë si shembull për besimtaret

Karakteristika e bletës është që ajo asnjëherë nuk fluturon kah ngordhësirat ose në feces, duke përcjell gjurmët e tyre të ndotura dhe aromat kundërmuese....

Shpërblimi për faljen e suneteve të sabahut.

Suneti i sabahut përbëhet prej dy rekateve që falen para namazit të sabahut. Për vlerën e tyre janë përcjellë disa hadithe. Prej tyre do...

Lutje për gjumë – Ja si të keni gjumë të qetë

Po ju sjellim lutje për gjumë, thuajse të gjitha që janë gjetur në hadithe të sakta. Lutje për gjumë (1) Hazret Hudhejfa Ibni El-Jamani r.a. tregon...

Historia e profetit Junus a.s

Historia e profetit Junus a.s është nga historitë e rralla që pamenden në Kuranin famë lartë. Lidhur me gjenealogjinë e tij, nuk ceket gjëkundi...

Si ta vërtetosh shokun e mirë ???

“Një njeri e donte shokun e tij pa pasur kurrfarë interesi. Një ditë ai niset të shkojë për t`i bërë një vizitë atij. Rrugës...

Nga veprimi i ketij njeriu mbi 50 mije persona pranuan islamin!...

A keni degjuar për Muhamed Ali Rishwan?! Rishwan njihet si legjenda egjiptianase dhe krenaria e arabëve por ishte edhe tema më në zë e botës...

4 këshilla që duhet ti dëgjojë çdo njeri i cili është...

Nje shpjegim qe duhet ta degjoj qdo kush shpjeguar nga Hoxhe Ardian Sejdiu ndiqeni: