Home Authors Posts by Admin

Admin

3243 POSTS COMMENTS

Si një lugë sodë buke mund të ndryshojë jetën tuaj në...

Edhe pse ne e përdorim atë, shpesh në jetën tonë të përditshme, soda e bukës është ende një mister për shumë njerëz në lidhje...

Treni që udhëton vetëm për një vajzë, historia e saj prekëse

Një tren bën vetëm dy ndalesa, një kur një nxënëse e shkollës së mesme shkon në shkollë dhe një tjetër kur ajo kthehet. Për vite të tëra, treni në stacionin Kami-Shirataki...

“Fjalët prekëse për gratë shtatzana dhe mesazhi i fortë i një...

Sot është dita më e trishtë e jetës sime. Si doktor, unë kam trajtuar aq shumë gra shtatzëna dhe çdo herë që jam në sallën...

10 fakte mbi Qaben që ndoshta nuk i keni ditur!

Qabja është vendi më i shenjtë i muslimanëve në të gjithë botën. Ajo gjendet në qendër të Xhamisë së Haramit, në Mekë, Arabinë Sauditë....

Si do t’i llogarisë Allahu njerëzit në Ditën e Gjykimit?!

Robërit ndahen në tre grupe. Thotë i Lartësuari: “Ne ua ofruam amanetin (obligimet) qiejve, tokës dhe maleve, e ato nuk deshën ta marrin përsipër...

Fiku dhe dobite e tij

Fiku është një frut të cilin e gjejmë lehtësisht gjatë periudhës së verës dhe për një pjesë të madhe, mund të jetë edhe fruti...

Tha “Unë jam më i madh se Muhamedi!!” (shiko përgjigjen e...

Një njeri tha: Unë jam gjeneral i forcave detare në Gjermani! .. Djaloshi ia kthehu: Na vjen mirë dhe na nderon! .. Gjenerali i...

Analizat shkencore vërtetojnë se Guri i Zi ne Qabe është nga...

Në vitin 1853 derisa në Britani qëndronte Imam Muhamed Abduhu, ai në një nga universitetet e Britanisë kishte mbajtur një ligjëratë. Në atë ligjëratë...

Kanceri në stomak zhvillohet në heshtje. Këto janë shenjat e para!

Kanceri i stomakut është një sëmundje vdekjeprurëse e cila vret mijëra njerëz çdo vit. Shanset e mbijetesës janë të larta nëse e zbuloni sëmundjen...

Nata e bekuar e Beratit

Përveç emrit Beraet, kjo natë ka emrat: Nata e Begatë, Nata e Pafajsisë, sepse nëse vlerësohet si duhet është një mundësi e dhënë nga...