URGJENT: Kërkohet ndihmë për Valmir Limanin, djaloshin 18 vjeçar nga Tërpeza e Vitisë , të sëmurë nga LEUKEMIA

0
173

URGJENT !!
Kërkohet ndihmë për Valmir Limanin, djaloshin 18 vjeçar nga Tërpeza e Vitisë , të sëmurë nga LEUKEMIA

Familja e Valmir Limanit falënderon të gjithë ata që kontribuan financiarisht duke ia mundësuar të trajtohet në Turqi, ku po vazhdon akoma trajtimin.Deri më tani janë paguar 85.000 euro për shërimin e tij, para të cilat janë mbledhur nga Ministria e Shëndetêsisë 30.000 euro dhe 55.000 euro nga qytetarët humanitar.
Tani Hematologët në Turqi kanë vendosur urgjentisht ti bëhet transplanti i palcës kurrizore ,e vetmja mënyrë që Valmiri të vazhdoj jetën.Donatori është gjetur në Gjermani dhe transplanti duhet të kryhet brenda 10 dite , por çmimi i transplantit është 90.000 euro.I jemi drejtuar Ministrisë së Shëndetësisë , dhe sot ju drejtohemi edhe juve qytetarë bëmirës të na ndihmoni që ti JAPIM JETË VALMIRIT.Na ndihmoni ta shpëtojmë, se ne nuk mundemi vetëm.

Sinqerisht ,
Familja e Izet Limanit – Tërpezë

Për transferet jashtë vendit llogaria është :
NLB BANK
SWIFT CODE :NLPR XK PR
IBAN : XK051702003012202177
Në emër të Izet Limanit

Ndërsa në Kosovë
NLB Bank nr.llog. 1702003012202177, në emër të Izet Limanit
Nr.tel.044625571
Si dhe 045959223 Heset Limani-Agja i Valmirit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here