Urgjente: Medresanti Berat Setullah nga Shkupi kërkon ndihmë për shërim jashtë vendit!

0
387

APEL PËR NDIHMË

Medresanti Berat Setullah, 17 vjeç, nga fshati Sfillare e poshtme (Shkup) ka nevojë urgjente për ndihmën tonë.

Berati qëndroi për kurim (nga ewing sarcoma) në Repubikën e Turqisë për nëntë muaj, por pa sukses. Tani e vetmja shpresë për Beratin është një klinikë austriake në të cilën urgjentisht duhet të dërgohet, por familja nuk mund ta përballojë financiarisht këtë.Shuma që duhet paguar klinikës është 57.542,00 EURO.Sëmundja nga e cila lëngon Berati është jashtëzakonisht e rrallë dhe sulmon të rinjtë e moshës 10-20 vjeç. E mira në këtë fatkeqësi është: rangu i lartë për shërim.
Shpresat janë të mëdha që Berati ta tejkalojë sëmundjen.

TË BËHEMI PJESË E SHPRESËS DHE SHËRIMIT TË TIJ!!!

Kontakt: Nuri Setullah +389 70 835 836
Hamit Osmani +389 70237-888

Llogaria për Maqedoni
Emran Haxhiu
Banka Komerciale 300007102226546

Nga jashtë Maqedonisë MK07300307064607312
Komercialna Banka AD Skopje
BIC/SWIFT CODE:KOBSMK2X

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here