HUTBE | Teolog Ardian Sejdiu – Pesimizmi sëmundje shkatërruese! (1) [09.03.2018]

0
440

Hutbja e rradhës nga Hoxhë Ardian Sejdiu (Zoti e ruajte)

Po jetojme në një kohë ku po bëhen vetëvrasje të shumta, të rinjtë e të rejat kanë harruar Zotin e madhërishem, jane pasionuar pas dunjasë aq shume sa që po ndodhin edhe gjerat e papritura…

#Dëgjojeni, Ligjëratë vetëdijësuese dhe aktuale

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here