Fjalët që sjellin 1000 sevape dhe fshijnë 1000 mëkate !

0
465

Fjalët që sjellin 1000 sevape dhe fshijnë 1000 mëkate !

Transmeton Ebu Seid El Hudri r.a.

se i Dërguari i Allahut s.a.v.s. i pyeti sahabët: “A mundet ndonjëri nga ju që për një ditë të fitojë një mijë vepra të mira?” Njëri nga të pranishmit e pyeti: “Si ka mundësi që ndonjëri prej nesh të fitojë një mijë vepra të mira për një ditë?” I Dërguari i Allahut s.v.a.s. u përgjigj: “Ai i cili gjatë ditës thotë njëqind herë: SUBHANALLAH, do t’i shkruhen një mijë sevape dhe do t’i fshihen një mijë gabime.” (Sahihul Musilm, kapitulli mbi dhiarin, nr. 2698).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here