O TI I PIKËLLUAR PËRGËZOHU!!

0
423

O ti i pikëlluar, përgëzohu! Allahu është më pranë teje se damari i qafës tënde!

Përgëzohu.. se lehtësimi është afër!

Përgëzohu.. se Allahu i pranon lutjet e tua!

Përgëzohu.. se Allahu nuk të len të humbësh!

Përgëzohu.. se për çdo gjë ka zgjidhje tek Allahu i Madhëruar!

Përgëzohu.. se dynjaja është një orë dhe nuk zgjat shumë!

Përgëzohu.. se jeta pa dyshim se është kalimtare, dhe ne të gjithë do të ikim, dhe do të mbetet vetëm se Krijuesi i tokës dhe i qiejve dhe Mbreti i mbretërve!

Përgëzohu.. përderisa Allahu është me ty!

Përgëzohu.. se pas çdo vështirësie do të vjen lehtësimi!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here