Keshilla

Eshtë pyetur një grua përse burri yt të do ty,e nuk shikon tjetër në këtë botë,pos teje?

Eshtë pyetur një grua përse burri yt të do ty,e nuk shikon tjetër në këtë botë,pos teje?

Edhe pse në këtë botë ka shumë më të mira se ti?!

Ka thënë ajo:

Mund që të mos jem më e mira… dhe të mos jem mahnitëse…
Mirëpo kur burri im më lëndon,une e fali at…
Kur ai vjen tek unë i shqetësuar,e ndëgjojë atë..
Kur ai më jep shumë, e falenderojë atë…
Kur ai më jep pak,kënaqem me të…
Kështu më mësoi Zoti im.

Që dashuria të mos ndërpritet… dhe bindja ndaj tij të mos ndalet..
Marrur nga Hoxhë Valdet Kamberi

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.
To Top
error: Content is protected !!