Djaloshi nga palestina në got talent, fillimisht juria qeshi me të më pas të gjithë qanë..

0
1283

Djaloshi nga palestina në got talent, fillimisht juria qeshi me të më pas të gjithë qanë..

Djali tregon me levizje krimet ndaj palestinezëve dhe në fund qan për një palestinë të lirë

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here