Thenie

Një mik më pyeti dhe më tha: Shumë po e donë vajzën tënde?

Një mik më pyeti dhe më tha: Shumë po e donë vajzën tënde?

I thash bijës time në prezencë të tij:

Bija ime me të vërtet të dua shumë!

Kujdesi për ty është krenari dhe moral, mirësjellja ndaj teje është adhurim, edukimi yt është obligim, ti je bukuria e shtëpisë, stolia e zemrës si dhe relaksim i shpirtit!!

Vallë përse po më qortoni a nuk e keni lexuar se si i Dërguari i All-llahut vepronte me vajzën e tij Fatimen radijall-llahu anha kur ajo vinte për ta vizituar, gëzohej shumë, buzëqeshej si dhe e puthte mes syve.

Ty të kemi shëmbëlltyrë, imam dhe yrnek o i Dërguar i All-llahut.

Në fund them: Vajza ime dije se të dua dhe të puth në mes syve!!!.

Nga: Hoxhë Avdil Fuga

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.
To Top
error: Content is protected !!