Aktuale

Hoxha i Drenicës: O Ramushe Albanci su Muslimani!

Osman Musliu

A ka këshilltar ky njeri ?
Ramushe.. Ako ti nisi musliman pa samo albanac. Ja ti kažem Albanci najviše su Albanaci po naciu a Muslimani po vjeru ako ne znaš.!?
Përkthim për ata qe nuk e dine këtë gjuhe…
Ramush Nese ti nuk e ndien vetin musliman po vetëm shqiptar,unë po te them se shumica e shqiptarëve e ndien vetin shqiptar dhe Musliman nëse e din!?

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.
To Top
error: Content is protected !!