Thenie

Përgatit pesë gjëra para se të vijë muaji i Ramazanit

Para se te vije muaji i Ramazanit:

1- Lutju Allahut qe ta arrish muajin dhe ta agjerosh ate.

2- Pendohu sinqerisht “Pendohuni tek Allahu me nje pendim te sinqerte.”

3- Pajisu me shpirtin e faljes dhe tolerances.

4- Planifiko dhe pergatitu per adhurime duke e shfrytezuar kohen.

5- Shoqeria me njerez ambicioz dhe te vullnetshem.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Me te shikuarat

To Top
error: Content is protected !!