ASKUSH NUK E DI DHEMBJEN TËNDE SIKURSE ALLAHU

0
608

Kur të shtohet dhembja në brendësinë tënde dhe gjoksi të shtrëngon;

Ji i bindur se ka ilaç për mundimet e tua!

Lutja dhe thirrja dhe zëri i sinqertë i cili del nga zemra dhe gjoksi yt, janë ilaçi më i mirë!

Allahu me madhërinë e Tij, askujt nuk ia ka kthyer dhe nuk ia kthen thirrjet e tij!

Nëse i ankohesh tërë botës për atë se çfarë e ndjen brenda teje, askush nuk do të dëgjon sikurse Allahu.

Prandaj kapu për thirrjet e sinqerta nga zemra dhe asnjëherë lutjet nuk do t’i kthen Allahu!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here