Aktori i famshëm amerikan: Le të bëhemi si muslimanët – Video

0
699

 

Aktori dhe komediani i njohur amerikan Bill Cosby nuk ka përtuar që të flasë në show-in e tij për cështjet kulturore që e preokupojnë Amerikën. 

Sa për Cosbyn, problemi i pabarazisë raciale dhe racore do të ishte pothuajse i padukshëm nëse do të merrnim shembull muslimanët.

Ai sugjeroi që të lexojmë ndonjë faqë nga Kur’ani, në mënyrë që të kemi familje të shëndosha, më pak krime dhe njerëz më produktiv.

“Unë jam i krishterë, por myslimanët keqkuptohen, ata keqkuptohen qëllimisht”

Të gjithë duhet të bejemi si ata. Ata i japin kuptim familjes së tyre, e vecanërisht fëmijëve, pasi ata nuk pijnë marihuana, alkool, ata i mbrojnë gratë e tyre dhe i trajtojnë me respekt.  Por në vend se të marrim mësim, ne i largojmë ata dhe i kritikojmë”, përfundon Cosby. /MESAZHI/

(Nese keni probleme me videon, referohuni te ky link https://www.youtube.com/watch?v=Gy0vzWBfFGs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here