Uncategorized

Personi që e shihni ne foto nuk është Dr. Shefqet Krasniqi, Shikoni kush është….

Hoxha i nderuar dhe shume i respektuar Dr. Shefqet Krasniqi siq e dim ka kontribu edhe ne luften e Kosoves edhe ne ate te Macedonise, Zoti e ruajte dhe e gradofte me Xhennetin Firdeus, Pasi mediat tona po e keqinterpretojne kete foto, kane reaguar disa pjestare e UCK qe e dine me mire se kush eshte ne foto, sic shihet ne kete foto eshte edhe mulla Jakup Asipi (Allahu e mëshiroftë) dhe disa pjestare tjere.
Nga mesazhet qe kemi marrur, personi ne foto qe mediat tona e kane paraqitur qe eshte Dr. Shefqet Krasniqi nuk eshte e vertete, personi ne foto eshte Zaim Dalipi nga Kumanova.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Me te shikuarat

To Top
error: Content is protected !!