Hoxhë Halil Kastrati: Ka ardh njëri i ka dhanë 40.000 Euro sadaka, dhe ka thanë: Pash Zotin mos ma përmend emrin (Video)

0
5022
Mbyllet aksioni për familjen Gashi nga Majaci i Podujevës.
Falendërojm vëllaun Sheremet Tahiri nga fshati Sfeqla e Podujevës, i cili mori përsipër krejt ndërtimin e shtëpis për këtë familje.
Ju kërkojm falje të gjithë atyre që na janë lajmeru për ta ndihmuar këtë familje duke ju thënë që aksioni është mbyll.
Zoti ju shpërbleftë të gjithëve.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here