Aktuale

Ky është Hoxha!

Ky është Hoxha!

Kolegë i nderuar, Elvis ef. Naçi!
Allahu të shpërbleftë për karakterin, sjelljen dhe argumentimin qe bëre në emisionin e mbrëmshëm në Tv Klan, jo vetëm përballë islamofobit të tërbuar Mustafa Nano por dhe të tjerëve të ngjashëm si ky.

Respekt, Husamedin Abazi

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Me te shikuarat

To Top
error: Content is protected !!