Vlera e ajetit Kursij

0
328

Vlera e ajetit Kursij

Profeti alejhi selam ka thene:
” Ai qe e lexon ajetin Kursij pas cdo namazi (farz) vetem vdekja e pengon nga hyrja ne Xhenet.”
Saktesoi Albani

Pra hyrja ne Xhenet eshte shume prane dhe nese vdes ne kete gjendje nuk ka asnje pengese tjeter ndermjet tij dhe Xhenetit

The post Vlera e ajetit Kursij appeared first on xhamiambret.com.

Source: Xhamia Mbret

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here