Hoxhë Halil Kastrati viziton Florentin në spital dhe thotë se është gati që të nisen për Turqi!

0
1648

Te gjithe se bashku per Florentin

Ne me aq sa patem mundesi e ndihmuam, ndihmo edhe ti !

Eshte 20 vjeçar, i rritur Jetim, tani ballafaqohet edhe me semundje te rende
Ne ishim e vizituam ne spital, tani edhe pak Florenti niset per Turqi, e gjetem te fort dhe me plote shprese per sherim

Florenti ka nevoje per ne andaj ti hapim krahet e meshires dhe ta ndihmojme ate

Zoti e sherofte

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here