Video

Teologu Elvis Naci ka bere nje gjest human! Ai sot inaguroi…

Elvis Naci :
Vëllezër dhe Motra hapet menca e dyte! Kur vizitova fshatrat e Kërrabës dhe pashë fëmijët që ecnin në këmbë me orë të tëra për të shkuar në shkollë dhe kishte prej tyre qe i mungonte ushqimi, mbeta i trishtuar. Sot jam shumë i lumtur, ne u përkushtuam për ata fëmijë si të ishin fëmijët tanë dhe bëmë një zgjidhje të mrekullueshme duke i siguruar ushqimin, mësimet dhe mjetin për t’i dërguar në shtëpitë e tyre. Brenda mundësisë shikojeni videon dhe shpërndajeni! Zoti ju begatoftë.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.

Me te shikuarat

To Top
error: Content is protected !!