Njerëzit e Turqisë janë me të vërtetë krenarë!

0
607

Përkundër kushteve me shi, populli i Turqisë doli për të protestuar kundër përpjekjeve të Amerikës dhe Izraelit për ta bërë qytetin e shenjtë të Al-Quds (Jerusalem) si kryeqytetin e Izraelit. ,
Jerusalemi është kryeqyteti i Palestinës

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here