Aktuale

(VIDEO) JA SE SI POLICI IZRAELIT E MBYTË FËMIJËN PALESTINEZ +18

Gjatë protestës për transferimin e ambasadës amerikane në Jerusalem (Kuds) një polic izraelit e ka mbytur një fëmijë palestinez duke e shtrenguar me duar grykën e fytit të tij. I riu para se të vdes shqiptonte shahadetin, raporton Televizioni SHENJA. 

Shumë grupe u munduan që këtë video ta ngarkojnë shumë herë radhazi, por ajo u fshi, edhe nga Google, Facebook dhe Youtube.

Ju lutemi shumë, që video të shpërndahet sa më shumë në media dhe grupeve të ndryshme. /SHENJA/

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

WordPress spam blocked by CleanTalk.
To Top
error: Content is protected !!