Zvicra do të prodhojë ilaçin natyral sipas sures Jusuf që rikthen shikimin deri në 99%

0
494

Në të ardhmen, një kompani farmaceutike zvicerane do të fillojë prodhimin e ilaçit të quajtur ” Kura Kur’anore”. Ky medikament u zbulua nga Abdul Basit Mohammed dhe pretendohet të rivendosë vizionin deri në 99 përqind. Ai pohon se ky ilaç u gjet në librin e shenjtë’ islamik të Sures Jusuf, vargu 84.

Në ajetin 84 thuhet se paraardhësit tanë shpesh përdorën djersën si ilaç natyral për shumë çështje, veçanërisht kur ajo erdhi në shërimin e syve dhe në rivendosjen e vizionit. Eksperimentet u bënë me lepujt dhe njerëzit, duke treguar se ilaçi me të vërtetë bën mrekulli.

Pra, çfarë mendoni për këtë? A është e mundur për të rikthyer shikimin pa kaluar një operacion? E pra, del se kjo tashmë është bërë realitet dhe se me të vërtetë funksionon.

Shpikësi donte që ilaçi të quhej” Kura Kur’anore”, kërkesa e tij u miratua dhe kompania zvicerane së shpejti do të fillojë me prodhimin.

The post Zvicra do të prodhojë ilaçin natyral sipas sures Jusuf që rikthen shikimin deri në 99% appeared first on IslamiFejaIme.com.

Source: .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here