Halil Kastrati, personaliteti i vitit 2017

0
766

Halil Kastrati – Simboli i humanizmit Derë më derë , lagje për lagje , qytet më qytet. Çdo ditë larg familjes , edhe pse nuk është pa familje. Sepse tashmë është bërë pjesë e rëndësishme e mijëra familjeve anekënd trojeve shqiptare. Ai është shpresë , është optimizëm ,është besim , është buzëqeshje , është gëzim , është lumturi ,është krenari. I thjeshtë , i qetë , bujar , i këndshëm dhe mbi të gjitha punëtor i palodhshëm. E kush mund të meritoj më shumë sesa një njeri që ka gëzuar mijëra jetimë. Një njeri që ka sjellë lumturi tek dhjetëra-mijëra skamnorë. Një njeri që ka sjellë gëzim tek miliona shqiptare që e përcjellin anekënd botës.

AI ËSHTË I MREKULLUESHËM!

#HaliliPersonalitetiVitit2017

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here