Hoxha dhe prifti!

0
3979

Në momentin që prifti deklaroi se: Në Kosovë është dashur të vriten edhe shumë shqiptarë dhe të lihen gjallë vetëm një pakicë e vogël, sepse ka qenë gabim lënia e shqiptarëve muslimanë gjallë,

kundërshtoi hoxha duke vizituar një familje të varfër katolike!! Jo për t’i treguar se kush dhe sa është dashur të vriten, por për t’i dhuruar asaj çelësat e banesës së re!

Sikur të kishin pasur për qëllim muslimanët shfarosjen e popullit, do ta kishin bërë atë në kohën e osmanlinjëve. Por qëllimi nuk është tek zhdukja e njerëzve, qëllimi është tek shpëtimi i tyre.

Me urtësi dhe dhembshuri, dashurojani njerëzve Islamin!

Hoxhë Omer Bajrami

 

Shikojeni videon:

 

Familja e Marijan Bibaj nga Gjakova behet me shtepi te re

Emocione gezimi / E gezofshi shtepien e reFamilja 3 anetareshe e Marijan Bibaj nga Gjakova behet me shtepi te reShikoje / Shperndaje

Posted by Shoqata Bëmirëse Jetimat e Ballkanit on E premte, 29 Dhjetor 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here