Aksion i madh humanitar nga shoqata “Jetimat e Ballkanit”

0
1034

Sot u ndihmuan 104 familje nevojtare, dy familje ne Prizren dhe tjerat ne Mitrovice

Perveç pakove me ushqim, u dhuruan edhe batanije dhe dhurata per femijet e ketyre familjeve

Listen e donatoreve te ketij aksioni e gjeni ne fotografit e ketij postimi

Nevojtareve Zoti ju ndihmofte
Bamiresit Zoti i shperblefte

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here