Kush e blen Nënën time?

0
784

Në natën e martesës, nusja i flet dhëndrrit në vesh që ai
nënën e tij ta largoj nga podiumi (vend i ngritur si skenë),
sepse nuk i pëlqente asaj!
Dhëndrri e mori mikrofonin dhe tha: “Kush po e blen nënën
time?”
U çuditën të pranishmit në sallë me sjelljen e tij, dhe këtë
ai e përsëriti tre herë.
Pas kësaj e hodhi unazën dhe tha: “Unë e blej nënën time”.
U kthye në drejtim të nuses dhe e lajmëroi se ajo tanimë është
e shkurorëzuar, dhe tha: Unë e blej nënën time, e mori atë dhe
u largua nga salla.
Në vendin e tij u përhap tregimi dhe qëndrimi i tij, më pas
erdhi një njeri tek ai dhe i tha: Unë nuk gjej burrë më të
mirë se sa ti, për vajzën time, kështu që e martoi vajzën e
tij ne të, pa harxhime materiale.
O ALLAH, BËJI NËNAT TONA NGA BANORET E XHENETIT.
AMIN
Përktheu: Hoxhë Valdet Kamberi

Selamu Alejkum, kjo faqe mirëmbahet vullnetarisht nga disa të rinj , klikoni reklamat për të na ndihmuar financiarisht që ta mirëmbajmë sa më mirë!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here