Voglushi musliman me zërin e tij melankolik, po ben bujë ne internet duke kënduar ilahi me një zë jashtezakonisht të bukur, në qytetin e Bosnjës dhe Hercegovinës.

0
264

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here