MOST POPULAR

PUNA NË ISLAM

Të gjitha krijesat në gjithësi janë në lëvizje e sipër. Secila krijesë ka sistemin e vet të lëvizjes. Zaten, lëvizja e sistemuar dhe e...

PUNA NË ISLAM

Të gjitha krijesat në gjithësi janë në lëvizje e sipër. Secila krijesë ka sistemin e vet të lëvizjes. Zaten, lëvizja e sistemuar dhe e...

Muhammedi a.s. dhe sjellja e tij me më të vegjlit

Ja edhe një dëshmi më shumë për ta dashur dhe ndjekur Muhammedin a.s. Ngjarja e mëposhtme shpalos edhe një detaj më shumë në lidhje...

PEOPLE

LIFE

DESIGN

219,408FansLike
66,989FollowersFollow
27,000SubscribersSubscribe

LATEST VIDEOS

TECH POPULAR

TRAVEL

Çdo Mëngjes Merrte Një Çekiç Dhe Zhdukej. 22 Vite Më Pas...

Kjo është historia që po thyen rrjetin. Një burrë me emrin Dashrath Manjhi e kaloi gjithë jetën duke jetuar në një fshat të vogël indian....