Edhe pse në moshë dhe me shikim të dobët, çdo ditë...

Pas namazit të iqindisë në Xhaminë e Begova pashë këtë njeri fisnik… Nuk ndahej nga Kurani, e lexonte pa ndalë. Edhe pse kishte një shikim...

LIFESTYLE

TECHNOLOGY

LATEST NEWS

PUNA NË ISLAM

Të gjitha krijesat në gjithësi janë në lëvizje e sipër. Secila krijesë ka sistemin e vet të lëvizjes. Zaten, lëvizja e sistemuar dhe e...

Muhammedi a.s. dhe sjellja e tij me më të vegjlit

Ja edhe një dëshmi më shumë për ta dashur dhe ndjekur Muhammedin a.s. Ngjarja e mëposhtme shpalos edhe një detaj më shumë në lidhje...

DALLIMI MES – AI DHE AJO –

- Ajo: E lind fëmijën e saj me sa vështirësi dhe, pas një jave, e gjen të qëndron e ngritur, e duke e mbajtur...

STAY CONNECTED

219,457FansLike
67,001FollowersFollow
27,100SubscribersSubscribe

POPULAR ARTICLES

QË 60 VITE NUK TË ËSHTË PRANUAR NAMAZI!

Ebu Hurejre-Allahu qoftë i kënaqur me atë- thotë: -Njeriu falet 60 vite dhe atij nuk i është pranuar namazi.- I thanë: -Si ka mundësi?- Ai u...

Froni i qiellit dhe froni i tokёs.

Froni i qiellit dhe froni i tokёs. Krijesa mё e pёrsosur, mё fisnike mё madhёshtore, mё e ndritur , mё e lartё, mё e lartё...

Djaloshi zemra e të cilit ishte lidhur me fisnikërinë

Një profesor egjiptian tregon ngjarjen në të cilën ai vet ishte dëshmitar: “Sapo arrita në Kajro, menjëherë shkova në xhami që ta fali namazin...

LATEST REVIEWS

A e dëshiron pasurinë gjatë tridhjetë viteve të para, apo tridhjetë...

Me profetin Musa a.s Një djalosh i ri dhe plot ambicie, i kërkoi profetit Musa a.s që ta lusë Zotin ta bëjë të pasur. Musai a.s...