Home Blog Page 6
Me kushtetutën e vendit tonë njeriu e ka të drejtën me u deklaru cfarë ndjehet dhe cilit komunitet etnik apo fetar i përket. Dhe kjo është pjesa shumë e drejt e kësaj kushtetute. Unë se kam asnjë telashe nëse...
Një ngjarje madhështore ka ndodhur këto ditë në Zvicër ku një plak Françez (afro 80 vite) deklaroi shehadetin për shkak se një i ri shqiptarë kujdesej për te, ja ngjarjeja e plotë të cilin na e tregon një vëlla...
Osman Musliu A ka këshilltar ky njeri ? Ramushe.. Ako ti nisi musliman pa samo albanac. Ja ti kažem Albanci najviše su Albanaci po naciu a Muslimani po vjeru ako ne znaš.!? Përkthim për ata qe nuk e dine këtë gjuhe… Ramush Nese...
Një mik më pyeti dhe më tha: Shumë po e donë vajzën tënde? I thash bijës time në prezencë të tij: Bija ime me të vërtet të dua shumë! Kujdesi për ty është krenari dhe moral, mirësjellja ndaj teje është adhurim, edukimi...
Ky është rrëfimi që ndodhi në kohën e Muhamedit sal-lAllahu alejhi ue selem. Jobesimtarët e Mekës i thanë Muhamedit sal-lAllahu alejhi ue selem: “Nëse vërtet je i Dërguar i Allahut, po të kërkojmë si mrekulli argument për ne që...
Shpesh kritikët e Islamit e përqeshin Islamin veçanërisht kur është fjala për një hadith të saktë, i cili gjendet në përmbledhjen e Buhariut, i cili thotë që nëse miza bie në pije, atëherë duhet ta zhysim atë në tërësi,...
Tregimi fillon me lindjen time. Kam lindur si djalë i vetëm në një familje tejet të varfër… aq të varfër saqë nuk kishim ushqimin e mjaftueshëm. Në raste të rralla ndodhte që të kishim pak oriz në shtëpi… Nëna...
Një djalë dëshiroi të martohet me një vajzë të bukur të një fermeri, dhe shkoi tek ai të kërkojë dorën e saj. Fermeri e shikoi dhe i tha: Djalosh, shko në skajin e asaj are. Unë do t'i lëshoj tre...

Na ndiqni!

133,117PelqimePelqe
9,504NdjekesNdjek
0AbonuesAbonohu

Warning: A non-numeric value encountered in /home/admin/web/ligjeruesiislam.com/public_html/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 997

Te gjitha postimet