Home Tags Https://www.youtube.com/watch?v=1FvYbdvd9mg

Tag: https://www.youtube.com/watch?v=1FvYbdvd9mg

MEDITIME KURANORE – 82

1. Allahu, xhele ue ala, ka thënë; “O ju njerëz, s’ka dyshim se premtimi i Allahut është i vërtetë, pra të mos u mashtrojë...

FJALA E BUKUR ÇELËS I ZEMRAVE

Një hajdut u fut në shtëpinë e dijetarit të madh Malik ibn Dinar-Allahu e meshirofte!- kërkoi diç për të vjedhur mirepo s’gjeti dot. Duke...

SKALIT MORALIN!

Të flasësh bukur dhe qartë është element shumë i rëndësishëm në përcjelljen e idesë, kulturës dhe vlerave … por ajo që vërtetë i skalit këto...

AJO ME TË CILËN MERRESH TREGON POZITËN TËNDE TE ZOTI

Nëse dëshiron të dijsh vlerën tënde te Zoti shiko se me çka të ka anguzhuar. Nëse të ka angazhuar me dhikër, dije se Ai dëshiron...

Fshati me xhaminë më të madhe në rajon – për ta...

Bresana është një nga fshatrat më të lashta të trevës së Opojës në komunën e Dragashit, me një traditë po ashtu të lashtë të...

“Me Xhaminë e Namazgjasë Turqia bëri realitet ëndrrën 100-vjeçare të popullit...

Në kryeqytetin e Shqipërisë, Tiranë, punimet për ndërtimin e Xhamisë së Namazgjasë vazhdojnë pa ndërprerje, ndërsa aktualisht ajo ka marrë pothuajse pamjen e plotë...

MEDITIME KURANORE – 81

1. Allahu, xhele ue ala, ka thënë; “A mos u siguruan ata prej ndëshkimit të Allahut? Nuk sigurohet kush prej frikës së ndëshkimit të...

Shembuj të ushqimeve të ndaluara (ndyta) të përmendura në Kuran:

Shembuj të ushqimeve të ndaluara (ndyta) të përmendura në Kuran: 1. Coftira; është ajo shtazë që ngordh vetvetiu apo në ndonjë formë tjetër (pra që nuk...

TRI KËSHILLA NGA SELMAN FARSIU (r.a.)

TRI KËSHILLA NGA SELMAN FARSIU (r.a.) Erdhi një njëri te Selman Farsiu (r.a.) për të kërkuar këshillë. Ai u përgjigj : -Mos fol ! -E pamundur njeriu sa...

 Lindja e Diellit nga perëndimi – Shenjë e madhe e Kijametit

Lindja e Diellit nga perëndimi Thotë Allahu i Lartësuar në Kuran: “…Në ditën kur vijnë disa shenja të Zotit tënd , asnjë njeriu nuk i...

Më të shikuarat