Aktori që pranoi Islamin, ja rrëfimi i tij (VIDEO)

0
391

Aleksandri i kthyer në Islam u rrit në një familje komuniste në ish-Jugosllavi dhe mbeti në Bosnje pas shpërbërjes së Jugosllavisë.

Ai është një aktor që jeton dhe punon në Sarajevë, kryeqytet i Bosnjës dhe Hercegovinës dhe kjo intervistë është bërë gjatë vizitës së Eddie në Bosnjë disa muaj më parë.
Aleksandri flet për tendencën natyrore që është e natyrshme në natyrën njerëzore për të kërkuar dhe nënshtruar ndaj Allahut (Allahut), i cili u bë shumë i lehtë për të.

Eddie përmend se si Aleksandri e vlerëson Islamin si një konvertim në Islam më shumë se shumë Muslimanë që kanë lindur në familjet muslimane.

Aleksandri nuk e kishte ndryshuar emrin për shkak se gjatë haxhit e kishte pyetur një dijetar për emrin dhe i kishte thënë që ta mbaj si dëshmi për të tjerët.

Ai kishte përvoja të afërta me vdekjen gjatë luftës në Bosnje 92-95 e cila e bëri atë të mendojë më thellë për vdekjen dhe shpëtimin dhe ai ndjehet që tani është në anën e sigurt si musliman.
Video:


Selamu Alejkum, kjo faqe mirëmbahet vullnetarisht nga disa të rinj , klikoni reklamat për të na ndihmuar financiarisht që ta mirëmbajmë sa më mirë!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here