Home Blog Page 2
Mos hulumto për të kaluarën e cila ishte nga caktim. Mos e qorto atë që të tradhtoi dhe mashtroi. Mos e ndjek atë që të braktisi dhe të largoi. Mos të të mashtrojë ai që ka pamje sikurse hëna. Fal dhe mos e...
Përse i Dërguari nuk na ka informuar për kohën kur do të ndodhë Kiameti? Përgjigjja: Falënderimi i takon Allahut… Së pari: I dërguari salallahu alejhi ue selem nuk na ka treguar për kohën e ndodhisë së Kiametit ngase ai nuk e...
Islami na urdhëron për t’u kujdesur për jetimët, t’u bëhet mirë dhe t’u ofrohet dora e ndihmesës. Allahu thotë: “Prandaj, mos e shtyp jetimin.” I Dërguari i Allahut (paqja qoftë mbi të) ka thënë: “Unë dhe kujdestari i jetimit...
jdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjk jdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsd   jdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsdjkjdkfhjdfshhfshjfshjfsdhjfsd
Neil Armstrong ka dëshmuar se qyteti i Mekës është qendra e planetit Tokë. Ky fakt është shqyrtuar përmes një studimi shkencor. Kur Neil Armstrong për herë të parë ka udhëtuar në hapësirë dhe ka marrë fotografitë e planetit Tokë, ai...
Dy burra, te dy shume te semure, ndanin nje dhome spitali. Njerit prej tyre i lejohej te ngrihej ndenjur ne krevat cdo dite nga 1 ore pasi kjo e ndihmonte ne pastrimin e mushkerive. Krevati i tij ishte afer dritares se...
Këtu do ta përkujtojmë Junusin a.s të cilin Allahu i Madhërishëm e dërgoi si pejgamber tek populli i tij, për t’i thirrur të besojnë Allahun dhe ta pranojnë fenë e Tij, ndërsa ata e përgënjeshtruan. Atëherë Junusi a.s i...
Shumë emocionuese, ngjarje e vertet e cila ndodhi ne Tirane vitin e kaluar, ndiqeni videon: https://www.youtube.com/watch?v=iF66DzSQwx0
Një perëndimor faqezi kishte dëgjuar për një mësues feje dhe kishte vendosur ta provokonte. Pasi kishte shkuar në faltoren e tij, kishte filluar ta fyente dhe ta poshtëronte në të gjitha mënyrat e mundshme … Mirëpo, gjatë gjithë ngjarjes, mësuesi...
Qabja është vendi më i shenjtë i muslimanëve në të gjithë botën. Ajo gjendet në qendër të Xhamisë së Haramit, në Mekë, Arabinë Sauditë. Kudo në botë, muslimanët kthehen me fytyrën nga Qabja gjatë faljes, të njohur ndryshe si...

Na ndiqni!

133,117PelqimePelqe
9,504NdjekesNdjek
0AbonuesAbonohu

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/ligjeruesiislam.com/data/www/ligjeruesiislam.com/wp-content/themes/Newsmag/includes/wp_booster/td_block.php on line 997

Te gjitha postimet