Gold Ag: Edi Ramë o Edi Ramë e prite shkaun në Tiranë, A harrove që Kosova atë Shqipni e thërret nanë

0
5989

Këngëtari Arian Agushi, ka reaguar ashpër pas pritjes që i ka bërë kryeministri Edi Rama, Presidentit të Serbisë Aleksandër Vuçiç.

Këngëtarja madje ia ka thurr disa vargje Kryeministrit të Shqipërisë, shkruan Albanienshow

Për më shumë lexojeni më poshtë.

Edi Ramë o Edi Ramë e prite shkaun në Tiranë,
A harrove që Kosova atë Shqipni e thërret nanë.

Edi Ramë i vure pikë e prite shkaun me muzikë,
Në këtë natë krejt Kosovës mbrapa shpinës i vure thikë.

Edi Ramë o Edi Ramë athu kush xhepat ti mbushi,
Mos mendo se biri shkinës t’do më shumë sesa Ramushi.

Edi Ramë o Edi Ramë mjer Shqipnia e mjerë shteti,
Je bo si ai personazhi “Me vlla n’gjyq me baxhanak n’deti”

Edi Ramë mendo pak se ai fëmijët na i vr.au n’prag,
Shiko kur i flet për dore mos po ta bënë dorën me gj.ak.

Edi Ramë mjerë për ty Edi Ramë mjerë për ne,
Thuj shkavellit kur t’nis himni mos t’çohet n’kam por le t’hin n’dhe.

Edi Ramë o mjekërr bardhë n’pikë t’mëngjesit t’kemi ardhë,
Por si duket puna jote po na del bisht me dardhë.

Edi Ramë o Edi Ramë bëj çka dush kur nuk ke marre,
POR DIJE QË S’TA BËN HALLALL GJ.AKU I FMIVE NËPËR VA.RRE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here