Halil Kastrati tregon për mrekullinë që i ndodhi djalit të tij me autizëm! (VIDEO)

0
7073

Të gjithë e njohim hoxhë Halil Kastratin. E njohim si një humanist të madh i cili me ekipin e tij ka ndihmuar shumë familje të varfura.

I ftuar në emisionin “Kojshia Show” ai tregon një “sekret” nga familja e tij duke treguar për fëmijën e tij të prekur nga Autizmi. Halili dhe bashkëshortja e tij (e cila poashtu udhëheqë shoqatën Autizmi në Prizren).

Halili, në fjalimin e tij prekës, tregon për lutjen që ia ka bërë All-llahu të madhërishëm duke thënë: “Nëse me të vërtetë jam i sinqetë në punën që e bëj, më shpërble te djali..”

Shikoni videon në vazhdim:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here