Ja çfarë shëron Hixhame, tretmani që po bën mrekulli dhe po përdoret në mjeksin moderne.

0
686

Nr kontaktues ku mund ta bëni HIXHAMEN
+38349393292.

Semundjet qe mund te sherohen permes ‘Cupping Therapy- Hixhames’:
– Pagjumsia
– Barkqitja me te vjellur
– Temthi (vreri)
– Ftohja si pasoje e hipotermise
– Plogeshtia
– Semundjet e melqise (e fibrotizuar, yndyrore, ndezje ne lukth, frika nga shkaktimi i kancerit ne gji etj)
– Veshka
– Tensioni i larte
– Dhimbjet e gjunjeve
– Dhimbjet ne kembe
– Boshti kurrizor
– Gjendjet psikike
– Sulmi ne tru
– Podagra (eshte nje se
– Dobesimi i imunitetit
– Dhimbje barku
– Lukthi dhe te thatit
– Hemoroidet
– Semundja e zemres
– Kokedhembje
gushtimi i eneve dhe arterioskleroza
– Dhimbjet e shpines
– Dhimbjet e shpatulles dhe qafes
– Dobesim i ndegjimit, ndezja e nervave te degjimit dhe pengesave ne vesh
– Tromboza
– Tensioni i ciklit te gjakut
– Qendra e memories
– Aktivizimi i qendres se memories
– Fistula (te thatit)
– Dhimbje ne shpind
– Mpirja e kembeve
– Mpirja e kraheve
– Fijezimi (penjezimi i venave)
– Paralize e tere trupit
– Kokedhembja per shkak te lukthit dhe kapsllekut
– Prostata dhe impotenca
– Kokedhembja per shkak te boshtit kurrizor dhe fshikezes dhe melqise
– Kokedhembje per shkak te ciklit menstrual
– Ftohje ne kembe
– Dhimbjet e kembes dhe shputes
– Semundjet e shputes
– Vrazhdesia e gjunjeve
– Pankreasi
– Shtangimi
– Tensioni i ulet
– Ndezja e nervit te shtate dhe te peste te fytyres
– Kokedhembje per shkak te dobesimit te te pamurit.
– Kokedhembje per shkak te tensionit te larte
– Kokedhembje per shkak te sinuseve
– Kokedhembje per shkak te anemise
– Kekedhembje per shkak te zbritjes se ftohftit.

Nr ku mund ta bëni HIXHAMEN +38349393292
Viti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here