Vdes Haxhikja 100 vjeqare e cila lexoi Kur’an plot 90 vite!

0
1735

انا لله و انا اليه راجعون
Të Allahut jemi dhe Tek Ai do të kthehemi.
Haxhikja 100 vjeqare nga f.sh Greme ka nderruar jetë.
Haxhikja e cila Agjeroj Ramazanin e 92 me Radhë dhe e cila qe 90 vite vazhdimisht lexoi Kur’ani Kerimin.
Kur e takova per heren e fundit ne Ramazan më tha:Ikam 2 deshira:
1-Qe ta Agjeroj edhe ketë Ramazan dhe
2-Qe Zoti xh.sh t’ma merr shpirtin e unë ende duke e lexuar Kur’ani Kerimin.
Allahu xh.sh ja plotsoi duan Haxhikes.Ne jemi tegjith deshmitar se Agjerove dhe deri ne frymen e fundit lexove Kur’ani Kerimin.
Profeti Muhamed a.s ka thënë:Me i miri nga ju eshte Ai/Ajo qe jeton gjatë dhe veprat ika te mira.
Zoti e Meshiroft Haxhiken.Zoti ja falt Mekatet e mundshme.Zoti ja pranoft t’gjitha veprat e mira qe kanqen te shumta.Zoti e befte banore te xhennetit Firdews.Amin.
Varrimi i te ndjeres behet te Marten më 04.07.2017 ne ora 14:00 ne varrezat e lagjes Berisha/Greme.
Ngushllime te perzemerta per Familjaret.
Hoxhë Fidaim Fazliu

https://www.facebook.com/Hoxhe.FidaimFazliu/videos/1494068137322071/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here